Tips en advies
028 80 16 63
Van harte welkom op LUX-Camp Ossiacher See
Direct aan de idyllische Ossiacher See vindt u een camping waar u luxe kunt kamperen. Omdat deze moderne camping is ingedeeld in terrassen geniet u vrijwel overal van een prachtig uitzicht op het meer en de omliggende bergen. Voor jong en oud is er een uitgebreid animatieprogramma. Houdt u van vissen, roeien, surfen, tennissen of golfen? Het is bijna niet te bedenken of het is mogelijk op deze camping met luxe. Boek nu een stacaravan en geniet van zon, water en bergen.
Informatie

Camping Ossiacher See in Karinthië

Waarom camping LUX-Camp Ossiacher See

• In zonnig gedeelte van Karinthië direct aan een meer• Vijf verschillende kinderspeelplaatsen en een vlak kinderstrand• Veel mogelijkheden om actief bezig te zijn• Uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden

Strand, zwembad en faciliteiten van de camping

Waterliefhebbers komen op deze camping zeker aan hun trekken. Er zijn een paar strandjes die bij de camping horen. U vindt hier grote glijbanen, waterfietsen en kunt bijvoorbeeld varen met een eigen bootje. Roeibootjes zijn overigens ook te huur. Er is een surfschool en de camping heeft een eigen viswater. Voor de kinderen is er op de camping een speciale tent waar ze op een leuke manier worden beziggehouden. De jeugd geniet optimaal bij de disco en bij activiteiten en sporttoernooien. De faciliteiten staan stuk voor stuk op een bijzonder hoog niveau. U fietst, gymt, surft, wandelt of tennist graag tijdens uw vakantie? Kies dan voor een kampeervakantie in dit mooie gedeelte van Oostenrijk.

Restaurants, bars en boodschappen doen

U zoekt een luxe kampeerplek? U vindt deze zeker bij camping Ossiacher See. Voor de boodschappen hoeft u de auto niet te pakken, want de supermarkt is aanwezig op de camping. Tijdens uw vakantie op camping Ossiacher See bent u welkom bij het belevenisrestaurant. Gezelligheid en voortreffelijke gerechten staan hier hoog in het vaandel.