Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Camping in Kvarner : zeker doen
Ten oosten van het schiereiland Istrië kunt u de Kvarner Baai terugvinden. Deze idyllische luxe kampeerplek schreeuwt gewoon uit om er op kampeervakantie heen te trekken. De regio ligt aan de Adriatische zee en biedt een specifieke eilandensfeer aan toeristen en kampeerders die ze zich zeker niet zullen berouwen. Een stacaravan bekomen op een luxe camping in dit prachtig gebied kan lekker gemakkelijk via LUX-Camp. Bent u dan ook op zoek naar een leuke Camping tijdens Pinksteren? Verder dan Kvarner hoeft u niet te zoeken. Neem contact met ons op bij vragen! Lees meer...

CAMPING KVARNER

Camping in Kvarner

Waarom een camping in Kvarner Bucht:


  • De Plitvice meren: natuurpracht
  • Cultureel genot: een rijke historie
  • Mediterraans klimaat
  • Brede waaier aan recreatieve mogelijkheden

De Kvarner baai is een echte idyllische plek waar je zowel in luxe kan kamperen als toch een met de natuur zijn. De geografie van het gebied wordt beheerst door de kust en het water. Zo zijn heel wat van de mooiste plekjes bij de Kvarner baai eilandjes. Deze Kroatische trekpleister heeft overigens ook een rijke geschiedenis achter de rug. Zo biedt het centrum van Novi Vinodolski een Romeins kasteel, en vallen her en der nog heel wat andere restanten uit de West- en Oost-Romeinse overheersing terug te vinden. Nu al verliefd op het gebied en op zoek naar een camping die luxe en comfort biedt? Dan is vakantie Camping Klenovica misschien iets voor u.

Camping, Strand & Natur

Camping Klenovica
Camping Klenovica is een kleinschalige familiecamping ideaal om in een luxe stacaravan te verblijven. Aan de haven van Klenovica, vlakbij de azuurblauwe zee en met een heus zwembadcomplex biedt de camping een echte topervaring voor al zijn bezoekers. Aan het kiezelstrand kunt u genieten van allerlei watersportactiviteiten en op de camping zelf is een visrestaurant, een snackbar, pizzeria, een ijssalon en een bar vertegenwoordigd. Even ontsnappen uit de stacaravan? Novi Vinodolski kunt u binnen het kwartier bereiken.

Strand en natuur in Kvarner 
De natuur die u terug kunt vinden in de Kvarner baai is ongeëvenaard. Naast de vanzelfsprekende pracht van de eilandengroeperingen en de Adriatische zee biedt het nationaal park waar de Plitvice-meren zich in bevinden een nooit te vergeten ervaring. Stel het u voor: 16 meren met elkaar verbonden door maar liefst 92 watervallen in een gebied van 300 vierkante kilometer. Als liefhebber van watersport bent u dan ook aan het juiste adres bij de Kvarner Baai. Duiken, zeilen, vissen; het is allemaal geen enkel probleem. Enkele kilometers het binnenland in vindt u overigens al bergen en bosgebied: voor elk wat wils dus.

Bezienswaardigheden in Kvarner

Naast de natuur en de stranden biedt Kvarner Baai nog heel wat andere bezienswaardigheden aan zijn bezoekers. Waarom geen kuuroord in Crikvenica bijvoorbeeld? Of een historische uitstap naar Novi Vinodolski. In de vrijstad Barban kunt u ook nog genieten van de echte authentieke sfeer en een geschiedenis van ruim 1000 jaar. Ook de eilanden Krk, Cres, Rab en Losinj zijn overigens meer dan een bezoekje waard. Wat zeker is: vervelen kunt u zich alvast niet.