Tips en advies
028 80 16 63
Van harte welkom op camping Omisalj LUX-Camp
Aan de pittoreske inham Pušća kunt u terecht voor een luxe kampeerplek op camping Omisalj. De weelderige mediterrane vegetatie zorgt voor een heerlijke vakantiesfeer. Bijzonder op deze camping met luxe is de oefengolfbaan. Deze is ideaal om eens kennis te maken met het golven. Daarnaast bent u welkom voor een potje volleybal op het veld of op het strand. Op het multisportterrein zijn uiteraard diverse sporten te beoefenen. Boek een stacaravan voor een fijne vakantie op camping Omisalj. Het strand ligt direct aan de camping.
Informatie

Camping Omisalj

Waarom camping LUX-Camp Omisalj?

• Direct aan kiezelstrand• Veel animatie• Golf Range Concept• Zwembad en speeltuin

Strand, zwembad en faciliteiten van de camping

Begint u de dag met een frisse duik in het zwembad? Of doet u later op de dag mee met een van de activiteiten die worden georganiseerd in en rond het water? Zowel overdag als ’s avonds spant het professionele animatieteam zich in om u zoveel mogelijk plezier te bezorgen. Doe gezellig mee met sporttoernooien of muziekavonden. Het strand nodigt uit om heerlijk te relaxen, te zwemmen en plezier te hebben.

Restaurants, bars en boodschappen doen

Geniet van het prachtige uitzicht op het kristalheldere water van de zee. Ondertussen bereidt de kok de smakelijkste gerechten voor u. De lokale gerechten, de gezonde olijfolie en de heerlijkste wijn maken deze kampeervakantie helemaal af. Bent u overdag op het strand en zijn de temperaturen hoog? Ga dan snel langs een van de strandbars voor een verfrissend drankje. Direct bij de ingang van de camping vindt u een supermarkt met een verrassend volledig assortiment. Sluit u het luxe kamperen af door middel van een weldadige massage?