Tips en advies
028 80 16 63
Begin uw zorgeloze kampeervakantie op Camp Adriatiq
Profiteer volop van de camping luxe op camping Camp Adriatiq nabij Primošten aan de Kroatische kust. Boek snel een stacaravan op een luxe kampeerplek van Camp Adriatiq en geniet van het strand, de sportfaciliteiten en het entertainment op deze drukbezochte vakantie camping. In alle luxe kamperen in een zonnige vakantiebestemming? Daarvoor moet u bij Lux-Camp zijn!
Informatie

Camping Adriatic

Waarom Camp Adriatiq een uitverkoren kampeerterrein voor u is

  • Gelegen vlak aan het strand en aan het kristalheldere water van de Adriatische Zee
  • Met een à-la-carterestaurant en een café-bar
  • Uitgebreide sport- en recreatiefaciliteiten met beachvolley en duikcentrum
  • Animatie tijdens de dag en avondvoorstellingen met muziek en optredens

Zwembad, strand en faciliteiten van de camping

U hoeft niet ver te lopen om een verfrissende duik te nemen in het heldere zeewater, want het strand is vlakbij. Een deel ervan is een zandstrand, ideaal voor kleine kinderen. Op het rotsachtige strandgedeelte kunt u lekker luieren en genieten van de Kroatische zon. Wie liever actief bezig is, neemt deel aan beachvolley of leert duiken in het duikcentrum. Het is ook mogelijk om kajaks, roeiboten en surfborden te huren op de camping. Het animatieteam organiseert activiteiten voor alle leeftijden. 's Avonds woont u aangename muziekvoorstellingen bij op het terras van het restaurant.

Restaurants, bars en boodschappen doen

Na al die activiteiten honger of dorst gekregen? Op de camping vindt u à-la-carterestaurant Campinsky, met een gevarieerd aanbod aan gerechten. Uw dorst lessen doet u in de café-bar, waar ook televisie en wifi beschikbaar zijn.