Tips en advies
028 80 16 63
Welkom op Camping Maremma sans Souci
Camping Maremma Sans Souci ligt pal aan de Toscaanse kust in het midden van een prachtig dennenbos. Hier heeft u rechtstreeks toegang tot het zandstrand, wat ideaal is voor kinderen vanwege het mooie zwemwater en de leuke speeltuin. De camping heeft voor elk wat wils - van boogschieten tot fietsverhuur. Camping Maremma Sans Souci is een camping voor het hele gezin. Boek nu uw familievakantie bij LuxCamp.
ALGEMEEN
Gesproken talen
Engels, Frans, Duits
Informatie
Faciliteiten
ALGEMEEN
Gesproken talen
Engels, Frans, Duits

Camping Maremma Sans Souci

Waarom kiest u voor Maremma Sans Souci

TOP 4 in een oogopslag:

  • Zeer gezinsvriendelijk
  • Breed scala aan animaties
  • Midden in de natuur
  • Boogschieten en andere sportmogelijkheden

Zwemmen, strand en faciliteiten

Vanaf de camping loopt u zo naar het zandstrand, waar fijn zand en een prachtige blauwe zee op u wachten. Het zandstrand is alleen toegankelijk voor gasten van de camping. De sportievelingen kunnen hier een potje beachvolleybal spelen en er is een speeltuin voor de kleintjes. U kunt ook kano's huren en duikcursussen volgen. De camping heeft een eigen boogschietbaan. Als u gaat boogschieten worden de kleintjes beziggehouden door het leuke animatieteam. Zij organiseren kinderactiviteiten zoals minidansen, sporttoernooien en avondanimatie.

Restaurants, bars en shoppen

De camping heeft een leuk restaurant genaamd "Restaurant Mama", waar u kunt genieten van heerlijke pizza's op het terras onder de Toscaanse zon. Bij deze heerlijke maaltijden serveert het restaurant een selectie van smakelijke Toscaanse wijnen. U vindt er ook de kleine bar waar u heerlijke drankjes kunt proeven. U kunt hier ook ontbijten en ijsjes krijgen. In de mini-markt kunt u brood, fruit en diverse lokale specialiteiten en lokale wijnen kopen.