Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Een ontspannen vakantie op een camping op Sicilie
Sicilie is het grootste eiland in de Middellandse Zee en is een perfecte uitvalsbasis voor een fijne kampeervakantie met het gezin, geliefde of vrienden. Met ruim 1000 kilometer aan kust is het strand nooit ver weg. Ideaal voor een luxe vakantie op de camping, waar u naast het strand ook kunt genieten van de mooie omgeving en de vulkanische aspecten die het eiland rijk is. Heeft u vragen betreffende de campings op Sicilie? Neem dan contact op met LUX-camp voor vrijblijvend deskundig advies! Lees meer...

CAMPING SICILIE

Waarom kiezen voor een camping op Sicilie?

Sicilie is eigenlijk een vergeten bestemming. Het prachtige Italiaanse eiland heeft erg veel te bieden op het gebied van strand, natuur, vermaak en natuurlijk heerlijk eten. De kleine, knusse vissersplaatsjes, kronkel steegjes en de Etna, de vulkaan van Sicilie, maken het eiland uitermate geschikt voor een kampeervakantie in een stacaravan met het hele gezin. 

  • Ultieme bestemming voor een luxe kampeervakantie
  • Veel strand, zee, bergen en mooie bezienswaardigheden
  • Heerlijk warm klimaat
  • Karakteristieke dorpjes

Bijzonder Sicilie - camping El Bahira

Het grootste Italiaanse eiland is een mooie vakantiebestemming voor jong en oud. Met zijn kilometers lange kuststrook is het hier prima vertoeven. In het zuiden zijn de zandstranden gelegen, verder rondom het eiland vind u tussen de bergen en rotsen knusse baaien met een mooi uitzicht. Door de vulkaan de Etna bestaat het eiland deels uit vulkanisch landschap en biedt het vele mogelijkheden tot excursies en bezienswaardigheden. Het warme klimaat, de Italiaanse sfeer, karakteristieke dorpjes en kleinschalige luxe kampeerplekken maken Sicilie een toplocatie voor een vakantie in een stacaravan. 

Camping El Bahira

Een van de mooiste campings van het eiland is Camping El Bahira. Een camping waar u gegarandeerd luxe kamperen kunt. Gelegen aan de noordkust van het eiland en met het uitzicht op zee is het hier erg fijn voor een luxe kampeervakantie met het gezin. Uren waterpret in het zwembad, strand op loopafstand en diverse activiteiten voor jong en oud maken El Bahira perfect voor een vakantie in een stacaravan van LUX-camp.

Camping El Bahira grenst zowel aan zee als aan natuurreservaat Lo Zingaro. Zo combineert u op een fijne manier een strandvakantie met een portie natuur, wat zeer zeker de moeite waard is op dit prachtige Italiaanse eiland.

Natuur en bezienswaardigheden

Strand en natuur op Sicilie

Sicilie is voornamelijk een zon- en strandbestemming. Met 1000 kilometer aan kuststrook is het strand nooit ver weg en stapt u vanaf de luxe camping zo met de voeten in het zand. Ook wat betreft natuur heeft Sicilie veel moois te bieden. Hoge bergen, rotsen en het natuurreservaat Lo Zingaro zijn hiervan een voorbeeld.

Bezienswaardigheden op Sicilie

De Etna is bij uitstek de attractie van het eiland. De 3000 meter hoge vulkaan staat nog steeds omschreven als actief. Naast de vulkaan zijn er ook diverse historische steden zoals Segesta en Syracuse. Zeker het bezoeken waard tijdens u vakantie in een stacaravan!