Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Boek nu een mooie camping op het droomeiland Sardinië!
Sardinië is een prachtig Italiaans eiland in de Middellandse Zee. U waant zich heus in de tropen op dit schitterende droomeiland. Voor een geschikte stacaravan voor uw ideale vakantie kunt u terecht bij LUX-camp. Ontdek vanuit uw stulpje bijvoorbeeld het boeiende Cagliari of ontdek klassieke en spectaculaire Sardinische vestingen. Lees meer...

CAMPING SARDINIË

Boek nu bij een camping op Sardinië en geniet van de prachtige omgeving:

TOP 4 overzicht Camping Sardinië:

  • Prachtige stranden en een heerlijk klimaat
  • Uitstekende campings
  • Leuke stadjes
  • Veel historisch erfgoed

Al met al kunt u met uw vakantie vele kanten op als u op Sardinië verblijft. De zuidelijke ligging en het afwisselende landschap maken Sardinië tot een ideale bestemming voor gezinnen, avonturiers en zonaanbidders. Alles wat u nu nog nodig heeft is een geschikte camping.

De mooiste campings op de beste plekjes

Camping Bella Sardinia

Bella Sardinia is een mooie camping direct gelegen aan een zandstrand, met prettige zwembaden en een eigen restaurant. Het campingterrein zelf ligt in een bosrijke omgeving en bezit daardoor vele schaduwplekken. s 'Avonds is het erg gezellig op de camping door middel van het nodige entertainment, maar ook voor de sporters is er genoeg te doen.

L’ultima Spaggia

L’ultima Spaggia is een leuke strandcamping met uitgebreide faciliteiten, met onder andere een levendige bar voor de jeugd, een restaurant en eigen minimarkt.

De grote camping ligt aan een populair strand, maar de omgeving is perfect voor het ontdekken van de plaatselijke natuur en ook zijn er verlaten stranden in de regio.

Baia Blu La Tortuga

Het kampeerdorp Baia Blu La Tortuga is prachtig gelegen aan de Sardinische noordkust, in een baai met parelwit strand. Deze campsite is een echte familiecamping met vele schaduwplekken en speciaal voor als u graag de zon op zoekt, loopt de camping direct uit op het strand. Baia Blu La Tortuga heeft uitstekende voorzieningen en is makkelijk bereikbaar. In de omgeving is op watersportgebied meer dan genoeg te doen en ook voor pittoreske stadjes en klassieke bouwwerken kunt u hier uitstekend terecht.

Bezienswaardigheden, Strand & natuur

Bezienswaardigheden op Sardinië

Vanuit uw stacaravan kunt u het eiland Sardinië gemakkelijk verkennen. De historische bouwwerken, de Nuraghe, zijn over het hele eiland te vinden. De torens die op bijzondere wijze een vesting vormen, zijn nergens anders ter wereld te vinden. Ook kunt u het boeiende Cagliari bezoeken, met zijn smalle straatjes en gezellige restaurantjes. Zin in avontuur? Bezoek de grot van Neptunus, een beroemde druipsteengrot in Alghero. Op zoek naar uw eigen paradijs? Misschien is het schiereiland Sinis iets voor u. Zoekt u het geluk liever in de bergen, dan zijn er op Sardinië vele gebieden waar u in de aangename bergdorpjes het traditionele Sardinië kunt ervaren.

Strand en natuur in Sardinië

Sardinië is qua stranden onderschat. Er zijn vele strandgebieden. Het water is vaak helderblauw en de stranden parelwit. In combinatie met aangename Mediterrane klimaat kunt u heerlijk genieten van zon, zee en strand. Het indrukwekkende kustgebied zorgt er voor dat er volop mogelijkheden zijn om te gaan duiken en snorkelen, zodat u de onderwaterwereld kunt ontdekken. Neem daarbij ruige rotswanden en uitgestrekte bossen en Sardinië is een spectaculaire omgeving.