Tips en advies
028 80 16 63
Tennis
tegen betaling
Welkom op camping Villaggio Colombo, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht over de baai van Andorra!
Camping de luxe dichtbij de mooiste stranden van de Bloemenrivièra? Dat kan op camping Villaggio Colombo. U verblijft er in een park van circa 2,5 ha, waar alle faciliteiten aanwezig zijn die de moderne reiziger nodig heeft. Boek uw stacaravan daarom snel via LUX-camp.
Tennis
tegen betaling
SPORT
Tennis
tegen betaling
ALGEMEEN
Clubkaart
verplicht, op de camping betalen
Informatie
Faciliteiten
SPORT
Tennis
tegen betaling
ALGEMEEN
Clubkaart
verplicht, op de camping betalen

Camping Villaggio Colombo

Waarom camping Villaggio Colombo?

  • Luxe kamperen met zicht op de baai van Andorra
  • Ruim opgezet vakantiedomein in een groene omgeving
  • Prachtig openlucht zwembad
  • Op amper 2 kilometer van de kust

Zwembad, strand en faciliteiten van de camping

Tijdens uw kampeervakantie op camping Villaggio Colombo kunt u gebruik maken van een prachtig openluchtzwembad mét zonneterras, met gratis ligstoelen en fijne parasols. Er is ook een aparte ruimte, speciaal voor de allerkleinsten. 'Zon en zee' - liefhebbers kunnen ook naar het strand. Dat ligt op amper 2 kilometer van uw luxe kampeerplek. Luxe kamperen betekent natuurlijk ook ontspannen op het domein zelf. Er is een speeltuin voor de kinderen en er zijn pingpongtafels en een tenniscourt voor als u een balletje wilt slaan. Uw auto kunt u trouwens parkeren op het domein zelf. 

Restaurants, bars en boodschappen doen

Op deze vakantie camping vindt u ook een restaurant. Het is er ontspannen genieten van de lokale specialiteiten, binnen of op het buitenterras. Er is ook een gezellige bar wanneer u zin heeft in een drankje of een kleine snack. Eet u liever bij uw stacaravan? Dat kan ook natuurlijk. Een goed uitgeruste supermarkt ligt op amper 1 kilometer van dit vakantiedomein.