Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.

Zorgeloos uw vakantie voor 2024 boeken

Gratis annuleren tot 1 februari 2024!

Ook dit jaar zijn campingvakanties weer heel populair gebleken. Logisch, want wat is er nou fijner dan een plons nemen in het zwembad, in de zon op het strand een tijdschrift lezen met een drankje onder handbereik, een potje badmintonnen met de kids, of gezellig met het hele gezin en uw nieuwe campingvrienden voor uw accommodatie een avondje barbecueën? Wilt u komend jaar ook  weer genieten van het geluid van de krekels of de liedjes van de minidisco die nog weken na de vakantie blijven hangen, aarzel dan niet en leg nu al uw vakantie voor 2024 vast.

Boeken voor 2024 is zonder risico en met onze gunstige vroegboekvoordelen, kijk maar:

  • U kunt tot 01/02/2024 kosteloos annuleren*
  • Kosteloos wijzigen is mogelijk tot 01/03/2024*
  • 5% trouwe gasten korting als u in 2021, 2022 of 2023 ook met ons op vakantie bent geweest**
  • Aanbetaling slechts € 99,-. (boek voor 31/12/2023) 
  • Géén reserveringskosten

* De verplichte consumentenbijdrage SGR van € 10 wordt niet terugbetaald. Kosteloos annuleren/wijzigen uitsluitend van toepassing voor nieuwe boekingen met aankomst na 01/04/2024. Kosteloos wijzigen omvat wijziging van camping, accommodatie, periode en/of aantal personen, onder voorbehoud van beschikbaarheid en alleen bij dezelfde aanbieder. 

**m.u.v. boekingen voor onze partners Roan, Suncamp, Gebetsroither en S-Holidays. De 5% korting wordt niet automatisch toegepast. Vermeld uw eerdere boekingsnummer(s) in het opmerkingenveld en dat u recht heeft op 5% korting en wij voegen deze voor u toe. Alleen voor boekingen die voor 01/02/2024 gedaan worden. 


Camping hu Park Albatros Village
Lees meer
Camping Bella Italia
Lees meer
Camping Castell Montgri
Lees meer
Camping Le Brasilia
Lees meer
Italië
Vroegboeken Italië

Het fantastische weer, de prachtige stranden en het heerlijke eten maken van Italië de ideale vakantiebestemming.

Frankrijk
Vroegboeken Frankrijk

Frankrijk, met zijn brede stranden, indrukwekkende bergen en luxe badplaatsen is de bestemming voor het hele gezin.

Spanje
Vroegboeken Spanje

Verscholen baaitjes, uitgestrekte stranden met palmbomen, toeristische stadjes en een mooi achterland, dat is Spanje!

Kroatië
Vroegboeken Kroatië

Helderblauwe zee, heel veel zonuren, heerlijk eten, mooie eilandjes voor de kust en luxe campings vindt u allemaal in Kroatië.

Wij willen onze trouwe klanten graag belonen! Bent u in 2021, 2022 of 2023 met ons op vakantie geweest, dan krijgt u een extra korting van 5% (m.u.v. boekingen voor onze aanbieders Roan, Gebetsroither, Suncamp & S-Holidays). De korting wordt niet automatisch toegevoegd. Om in aanmerking te komen voor deze korting, vult u tijdens het boeken in het opmerkingenveld uw boekingsnummer van afgelopen jaar in. Uitsluitend geldig voor boekingen die voor 01/02/2024 gedaan worden.