Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.

Over ons

LuxCamp is een Nederlands-Zwitserse organisatie, gevestigd in Waalwijk. LuxCamp maakt deel uit van CampingVision AG en is gespecialiseerd in het organiseren van luxe kampeervakanties sinds 1994. Op dit moment heeft LuxCamp websites in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen, Groot Brittannië, Ierland, Zwitserland, Oostenrijk, Hongarije, Tsjechië, Slowakije en Slovenië met kantoren in Waalwijk, Kopenhagen, Genève, Praag en Ljubljana. Uiteraard is LuxCamp aangesloten bij SGR. De SGR, voluit Stichting Garantiefonds Reisgelden, is een Nederlandse organisatie die garantstaat voor een door reizigers geboekte reis in het geval dat een reisorganisatie in financiële moeilijkheden komt.

U vindt LuxCamp op de beste campings in 18 vakantielanden, waaronder Italië, Frankrijk, Spanje en Kroatië met alleen hoogwaardige accommodaties. Onze campings hebben ieder hun eigen karakter en sfeer en of u nu op zoek bent naar rust of juist in de feeststemming bent, u vindt bij LuxCamp een passende vakantie voor het hele gezin. U kunt kiezen uit een enorme selectie accommodaties - van safaritent tot stacaravan - voor uw ideale kampeervakantie.

Op elke camping waar LuxCamp bemiddelt vindt u vriendelijke en competente medewerkers van onze aanbieders Homair, Easy-a-Tent, Human Travel, Happy Camp, Roan, Go4Camp, Gebetsroither, Eurocamp etc, of van de camping zelf. Zij verwelkomen u ter plekke en staan tijdens de rest van uw vakantie voor u klaar.
Meer dan 1000 topcampings in Europa

Luxe kamperen in een stacaravan, lodgetent of bungalowtent

Vriendelijke Nederlandssprekende medewerkers aan de telefoonLuxCamp zorgt voor de perfecte vakantie door: 

- volledig ingerichte en aantrekkelijke accommodaties

- mooie en verzorgde plaatsen op de camping (ook voor uw eigen tent of caravan)

- zeer gunstige prijzen

- persoonlijke ontvangst ter plaatse door medewerkers van de door u gekozen aanbieder

- >1000 campings in heel Europa

- snel en gemakkelijk boeken op lux-camp.nl

Met onze 28 jaar ervaring in de verhuur van luxe campingaccommodaties in heel Europa, weten wij precies wat families graag willen. Een mooie en onvergetelijke vakantie, dat is wat u wilt! Bij LuxCamp bieden we vele soorten campings en accommodaties aan. We weten zeker dat iedereen bij LuxCamp zijn droomvakantie vindt! 

LuxCamp staat, zoals de naam al aangeeft, voor luxe en hoge kwaliteit campingvakanties. Onze vele aanbieders, waaronder Homair, Eurocamp, Gustocamp. Roan, Easyatent en Happy Camp zijn met zorg gekozen. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze accommodaties garanderen!


Welkom in de campingwereld van LuxCamp