Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer.
Open de website in Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.
Volop genieten op de camping in de buurt vanParijs!
Parijs, de stad van de liefde en bijzondere bezienswaardigheden. De ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke gezinsvakantie waar u zowel kunt genieten van de rust als de drukte van de stad. LUX-camp heeft een mooi aanbod aan campings waar u kunt verblijven in een mooie, nette stacaravan. Bent u benieuwd of heeft u verdere vragen betreft de campings? Neem dan contact op met LUX-camp! Lees meer...

CAMPING PARIJS

Waarom op de camping bij Parijs?

Parijs is een stad die ontzettend veel te bieden heeft, voor zowel jong als oud. Het is een perfecte vakantiebestemming voor als je rust wilt combineren met activiteiten, cultuur en historie. Vooral voor gezinnen met kinderen is een luxe kampeervakantie in de nabije omgeving van Parijs zeer zeker een aanrader!

Parijs is een stad van wereldformaat en heeft een ontzettend rijke historie. Met een tal van bekende bezienswaardigheden is het bij velen een geliefde bestemming als citytrip, maar ook tijdens de zomermaanden strijken vele toeristen hier neer. Parijs is prachtig en een unieke bestemming voor een gezellige vakantie in een stacaravan met het hele gezin! 

TOP 4 Overzicht:

  • Vele bekende bezienswaardigheden in de nabije omgeving
  • Perfecte bestemming voor een veelzijdige vakantie in een stacaravan
  • Ideaal voor zowel jong als oud
  • Een combinatie tussen rust en stad

De mooiste campings om te kamperen bij Parijs

LUX-camp weet als geen ander dat Parijs een erg leuke bestemming is om luxe te kamperen. Het aanbod bestaat dan ook uit campings met luxe voorzieningen, zodat u heerlijk kunt ontspannen en genieten. De top 3 van mooiste campings in Parijs bestaat uit:

Paris Est

Paris Est is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in de stacaravan met het gezin. Door de gunstige ligging heeft u volop de mogelijkheid om er op uit te trekken. De 4-sterren camping biedt luxe, comfort en de nodige faciliteiten voor een fijn verblijf! U zit dicht bij het treinstation in de buurt die u direct verbind met het parijse RER netwerk.

Le Croix du Vieux pont

Door de ligging aan de oever van de rivier Aisnes - op een korte afstand van de stad- is Le Croix du Vieux pont een gezellige gezinscamping. De ideale bestemming voor een fijne tijd in een stacaravan op een luxe kampeerplek. Met het binnenzwembad, de speeltuin en de ruim opgezette kampeerplekken biedt het veel vertier voor jong en oud!

Village Le Parisien

4-sterren camping Village Le Parisien is uitermate geschikt voor een leuke vakantie in een stacaravan met het gezin. Neem een duik in het zwembad, verken de omgeving en breng een bezoekje aan het nabijgelegen Disneyland Parijs! 

Natuur en Bezienswaardigheden

Strand en natuur in Parijs

Er zijn in totaal 4 nationale natuurparken bij Parijs met uitgestrekt groen. Verder zijn er in de stad zelf talloze parkjes waar u heerlijk kunt ontspannen. Voor de echte bossen, meren en rivieren dient u iets buiten de stad te kijken. Door de ligging beschikt Parijs niet over zee en strand.

Steden in Parijs

Parijs bestaat uit vele departementen, de campings van LUX-camp zijn vrijwel allemaal buiten de stad gelegen waardoor u ook de kans heeft om steden buitenom Parijs eens te bekijken. Voorbeelden zijn Meaux en Vic-sur-Aisne, maar ook karakteristieke kleine dorpjes zijn zeker een aanrader om de Franse cultuur bijna letterlijk te kunnen opsnuiven.

Bezienswaardigheden in Parijs

Aan bezienswaardigheden geen gebrek in Parijs. Om te starten met de Eiffeltoren, de Notre-Dame, Arc de Triomphe en het Louvre. Deze 4 toppers mag u niet overslaan. Maar ook Disneyland voor de kinderen, een tal van natuurparken waar u kunt genieten van de langslopende mensenmassa en natuurlijk de vele andere historische en culturele gebouwen en monumenten zijn zeker een must om te bekijken!

Eten, drinken en weer

Eten, drinken en cultuur

De Franse cultuur draait veelal om goed eten en drinken. De wijnen zijn razend populair, maar Parijs heeft ook zo zijn eigen specialiteiten op het gebied van eten. Denkt u hierbij aan gevogelte en lamsvlees, kazen en desserts die u zeker moet proberen tijdens uw vakantie in deze prachtige stad.

Weer en klimaat

Het klimaat is enigszins te vergelijken met het van Nederland. Het gehele jaar door is Parijs een fijne bestemming om te bezoeken en perfect voor een vakantie in een stacaravan van LUX-camp!