Tips en advies
028 80 16 63
Barbecue toegestaan
houtskool
LUX-camp heet u graag van harte welkom bij Camping du Golf!
Deze 4-sterren camping in Normandië ligt aan de kust en tevens in het hart van de golfbaan van la côte des Isles. LUX-camp beveelt u een stacaravan op deze luxe camping aan als u houdt van strand, uitzicht op prachtige natuur en luxe.
Barbecue toegestaan
houtskool
ALGEMEEN
Barbecue toegestaan
houtskool
Gesproken talen
Duits, Engels
Informatie
Faciliteiten
Belangrijk
ALGEMEEN
Barbecue toegestaan
houtskool
Gesproken talen
Duits, Engels
We hebben vernomen dat de camping niet in staat is gebleken om iemand aan te stellen om de bar, take-away of het restaurant te beheren. De bar/afhaalmaaltijden en het restaurant zullen dit seizoen dan ook niet open zijn.

CAMPING DU GOLF

Waarom Camping du Golf?

Een verblijf op camping du Golf betekent luxe kamperen vlakbij mooie stranden, gelegen in een prachtige groene omgeving en een ruime keuze uit activiteiten. Bovendien is er de mogelijkheid tot het spelen van golf (18 holes) op de camping.

Restaurants, bars en boodschappen doen

Om uw kampeervakantie zo gemakkelijk mogelijk te maken beschikt de camping over een bar, restaurant, pizzeria, een take-away, kruidenier, bakkerij, wasserette en WiFi (tegen betaling).

LUX-camp deelt graag de highlights van deze camping met u:

  • overdekt zwembad en peuterbad
  • ruime keuze aan activiteiten op en rond de camping
  • uitmuntende service
  • golfbaan

Bezienswaardigheden

Vanuit de stacaravan bent u zo op een van de vlakbij gelegen stranden waar aan allerlei wateractiviteiten deel te nemen zijn. In een mum van tijd staat u op de golfbaan. Overige sportmogelijkheden op de camping zijn: voetbal, volleybal, badminton, tafeltennis, biljart, sjoelbak, jeu de boules, springkasteel en fietsverhuur.

Mocht u de luxe kampeerplek willen verlaten en de omgeving willen gaan verkennen dan zijn er volop mogelijkheden:

het eiland Tatihou (met museum, vuurtoren en vestingwerken), kliffen, wilde natuur, grotten, een vogelreservaat, een manege (paardrijden is mogelijk), panoramische uitzichten, een kaasmakerij, een dierenpark en een nationaal bos. Er zijn vele culturele uitstapjes mogelijk naar verschillende musea en kastelen.