Tips en advies
028 80 16 63
Supermarkt
beperkt assortiment
Barbecue toegestaan
gas
Van harte welkom op Les Peupliers
Waar heeft u behoefte aan tijdens luxe kamperen? Voorzieningen op een hoog niveau? Wilt u tijdens de kampeervakantie het liefst zonnig weer, niet te ver van het strand en een uitgebreid waterpark voor de kinderen? Boek dan zeker een accommodatie op camping Peupliers.
Supermarkt
beperkt assortiment
Barbecue toegestaan
gas
WINKELS
Supermarkt
beperkt assortiment
ALGEMEEN
Barbecue toegestaan
gas
Informatie
Faciliteiten
WINKELS
Supermarkt
beperkt assortiment
ALGEMEEN
Barbecue toegestaan
gas

Camping Les Peupliers in de Languedoc Roussillon

Waarom camping Les Peupliers?

• Groot waterpark

• Dicht bij de zee

• Gezellige thema-avonden

• Gratis treintje naar centrum van Canet

Strand, zwembad en faciliteiten van de camping

Het verwarmde zwembad is een belangrijke plek tijdens uw vakantie op camping Les Peupliers. Het zonnetje kan fel branden en een verkoelende duik is dan een verademing. Voor de kinderen is er van alles te beleven. Ze hebben de keus uit een grote, lange waterglijbaan of een brede. Voor de kleinsten is er een apart bad met speeltoestellen. Ontspant u zich in het bubbelbad of op een van de ligstoelen? Het zandstrand ligt dicht bij de camping, dus ook daar is verkoeling en plezier te vinden. U gaat een luxe kampeerplek boeken op deze camping? Voor de kinderen is er een speeltuin en voor de ouderen een mooie jeu-de-boulesbaan.  

Restaurants, bars en boodschappen doen

Op een camping met luxe verwacht u uiteraard een groot aanbod aan horeca. Op camping Les Peupliers is dat ook zeker het geval. Haal gezellig een drankje bij de bar of bestel een van de smakelijke gerechten die u vindt op de menukaart van het restaurant. Komt u er onverwachts achter dat u boodschappen bent vergeten? Dan is dat geen probleem, want de camping heeft een eigen supermarkt met een uitgebreid assortiment.